Julian & Jones

Waar sport, wetenschap en vernieuwing elkaar ontmoeten

Naast het Horsefood ‘the best’ assortiment van supplementen en verzorgingsproducten staat een volledige gamma van het merk Julian & Jones. Deze kwaliteitsproducten uit Zwitserland worden door Van Gorp Diervoeders exclusief geïmporteerd en op de markt gebracht in Nederland.

Zonder uitzondering zijn deze producten uitgebreid in de praktijk getest en met uitstekende resultaten beoordeeld. Bij het ontwikkelen van deze supplementen en verzorgingsproducten is rekening gehouden met de natuurlijke mogelijkheden en behoeften bij de paarden. Als er zich een ‘probleem’ voordoet, dan is het dier het meest gebaat bij een natuurlijke oplossing zodat het zich weer snel goed voelt. Wij staan dan ook achter de slogan: “(Sport)horses only perform optimally when they are feeling good”.

Artikelnr. Naam product Verpakking Omschrijving
7150 Alpine No Itch Balm 250 ml Een polyvalente en rustgevende huidbalsem voor huidirritaties als gevolg van weersomstandigheden, insectbeten, oppervlakkige schaafwonden, kloven en huidirritaties in het algemeen.

 

7152 Alpine Antibac Gel 250 ml Deze multifunctionele zinkoxide gel heeft antiseptische eigenschappen. Ideaal bij mok en wonden.

 

7158 Cool it Down 0,5 ltr Een geconcentreerde niet-vette koelingsgel die zeer effectief is bij het beheer van lokale ongemakken en weefselstress als gevolg van zware trainingen en/ of kneuzingen.

 

7169 Swiss Antibac Shampoo 0,5 ltr Een geconcentreerde en diepreinigende shampoo met 10% jodiumpovidon tegen irritatie en doodt bacteriën, virussen en schimmels. Ideaal voor het verzachten van een droge, beschadigde, schilferige en jeukende huid.

 

7176 Royal Shineness 0,5 ltr Zeer sterke langwerkende ontklitter met heerlijke bloemengeur die een mooie glans geeft.Geeft veerkracht en vitaliteit aan manen en staart.

 

7178 Leave me Alone 0,5 ltr Natuurlijke en sterke deodorant op basis van essentiële oliën voor het gehele paardenlichaam zelfs bij overmatig zweten.

 

7160 Gletsjer Clay 4 ltr Hoogkwalitatieve montmorilloniet koelingsklei voor benen, gewrichten en pezen verrijkt met essentiële oliën en mineralen die benadrukte benen langzaam laten afkoelen. De essentiële oliën hebben kalmerende eigenschappen. Deze activa kunnen zwellingen helpen verminderen.

 

7163 Gletsjer Water Liniment 0,5 ltr Stimuleert en verlicht pezen en spieren na intensieve training of bij hevige transpiratie. Dit lichaamswater is gemaakt van natuurlijke ingrediënten die veilig kunnen worden gebruikt tijdens wedstrijden.

 

7164 Gletsjer Water Liniment 2 ltr Stimuleert en verlicht pezen en spieren na intensieve training of bij hevige transpiratie. Dit lichaamswater is gemaakt van natuurlijke ingrediënten die veilig kunnen worden gebruikt tijdens wedstrijden.

 

7174 SOS Spot Spray 0,5 ltr (Vlekkenverwijderaar & Witmaker): Een snel werkende en drogende zelfreinigende shampoo te gebruiken zonder water. Ideaal voor last-minute zorg voor wedstrijden en shows. Slip- en bleekmiddelvrije formule!

 

7166 Fruity Shine 3-in-1 0,5 ltr (Shampoo & Conditioner): Een sterk geconcentreerde PH-neutrale en verzorgende shampoo met antiklit. Reinigt, verfrist en hydrateert met een heerlijke vrucht geur. Slipvrije formule.

 

7167 Fruity Shine 3-in-1 2 ltr (Shampoo & Conditioner): Een sterk geconcentreerde PH-neutrale en verzorgende shampoo met antiklit. Reinigt, verfrist en hydrateert met een heerlijke vrucht geur. Slipvrije formule.

 

7171 Perfectionist Body Wash 0,5 ltr (Meervoudige reiniger & Witmaker): Een zeer geconcentreerde, verfrissende en diep reinigende shampoo. Ontworpen om hardnekkige vlekken te verwijderen en de unieke formule geeft uw paard een langdurige, natuurlijke glans. Bijzonder geschikt voor witte aftekeningen! Slipvrije formule.

 

7172 Perfectionist Body Wash 2 ltr (Meervoudige reiniger & Witmaker): Een zeer geconcentreerde, verfrissende en diep reinigende shampoo. Ontworpen om hardnekkige vlekken te verwijderen en de unieke formule geeft uw paard een langdurige, natuurlijke glans. Bijzonder geschikt voor witte aftekeningen! Slipvrije formule.

 

7180 Hoof Resilience & Shine (Neutral) 0,85 ltr Ambachtelijk gemaakt neutrale hoevenvet met essentiële oliën en manenvet. Laat uw de hoeven van uw paard schitteren.

 

7182 Hoof Resilience & Shine (Laurier) 0,85 ltr Ambachtelijk gemaakt hoevenvet met essentiële oliën met een hoge concentratie laurier. Laat uw de hoeven van uw paard schitteren.

 

7184 Hoof Resilience & Shine (Blinkend zwart) 0,85 ltr Ambachtelijk gemaakt hoevenvet met essentiële oliën met manenvet. Laat uw de hoeven van uw paard schitteren.

 

7186 Leather Total Revitalizer 0,55 ltr Een unieke formule met visolie voedt alle soorten leder, houdt het soepel en geeft een hoogglans zonder het leer glad te maken. Neutrale kleur.

 

7188 Leather Total Revitalizer 0,15 ltr Een unieke formule met visolie voedt alle soorten leder, houdt het soepel en geeft een hoogglans zonder het leer glad te maken. Neutrale kleur.

 

7190 Leather Clean & Conditioner 0,5 ltr voor het verwijderen van hardnekkige vlekken en het grondige reinigen van de poriën van glad leder. Het verzorgt en verzacht uitgedroogd leder. Niet agressieve formule.
SUPPLEMENTEN
Artikelnr. Naam product Verpakking Omschrijving
7102 SUPERHORZE BOOSTER 0,5 kg Geformuleerd om het paard op een eenvoudige wijze een extra energieboost en belangrijke voedingsstoffen te geven vóór en tijdens zware inspanningen. (100 tabletten).

 

7103 SUPERHORZE RECOVERY 0,5 kg Een unieke formule van elektrolyten, snel opneembare voedingsstoffen en bouwstenen (aminozuren). Een zo spoedig mogelijk herstel van de hydratatie, het spierstelsel en de aanvulling van verloren mineralen als gevolg van transpiratie, zware training, stress, … (100 tabletten).

 

7106 SHOW PREP 1,8 kg Een uiterst kwalitatief supplement voor het stimuleren van spierontwikkeling, gewichtsopbouw en verbetering van atletische prestaties. Zorgt voor flexibele spieractiviteit vóór en na het intensieve werk.

 

7109 ARTI FLEX 1,2 kg Exceptioneel supplement met chondroïtine, glucosamine, MSM, mangaan, DHA-complex en astaxanthine voor het ondersteunen en onderhouden van sterke botten, ligamenten, pezen en flexibele gewrichten tijdens de groeifase, paarden in het werk en oudere paarden, alsmede preventief voor sportpaarden.

 

7112 IMMUNO BOOST 0,5 ltr Stimuleert het immuunsysteem en houdt uw paard in goede conditie. Uitermate geschikt voor competitiepaarden die veel reizen en in veel verschillende stallen verblijven.

 

7115 VITA FORCE 0,9 kg Compleet evenwichtig supplement met MSM, gisten, psylliumvezels, mineralen, sporenelementen, elektrolyten, onverzadigde vetzuren en aminozuren voor het behoud, verkrijgen of verbeteren van de algehele conditie, lichamelijke balans en vitaliteit.

 

7116 VITA FORCE 3 kg Compleet evenwichtig supplement met MSM, gisten, psylliumvezels, mineralen, sporenelementen, elektrolyten, onverzadigde vetzuren en aminozuren voor het behoud, verkrijgen of verbeteren van de algehele conditie, lichamelijke balans en vitaliteit.

 

7146 VITA E & SELENIUM 2,7 kg Supplement met vitamine E, selenium en lysine voor de spieren van sportpaarden en de algemene conditie van fokpaarden.

 

7118 HOOVES & HAIR 1,2 kg Een complete en volledige ondersteuning voor de kwaliteit van de hoef en de vacht.

Aangevuld met alle noodzakelijke dagelijkse vitamines en mineralen, MSM, essentiële aminozuren (o.a. weiproteïnen) en Omega-3 onverzadigde vetzuren (DHA-complex).

 

7121 MOOD CONTROL 1 ltr Uitzonderlijk supplement welke helpt hormonaal gedreven reacties van emotionele, agressieve, angstige en hete paarden te verminderen.

 

7124 RELAX & EASY

 

0,5 kg Dieetvoeding voor een kalmerend en ontspannend effect op nerveuze en ‘spooky’ paarden tijdens stressvolle situaties.

 

7127 DIGEST BOOST

 

0,9 kg Bevordert en versterkt een gunstige darmflora. Het psylliumzaad helpt om zand uit het spijsverteringsstelsel te verwijderen via de natuurlijke weg. Ideaal voor paarden met een gevoelig spijsverteringsstelsel.

 

7130 STOMACH SHIELD

 

1,2 kg Innovatief supplement met actieve bestanddelen met verschillende werkingsmechanismen om de pH in de maag neutraal te houden en de bescherming van de maagwand tegen irritatie te ondersteunen.
7133 HEPAREN+ 1 ltr Dieetvoeding ter ondersteuning van de lever en de nieren. Te gebruiken voor het handhaven van de algemene gezondheid van uw paard, voor maximaal uithoudingsvermogen en vitaliteit.

 

7136 BREATH!

 

1 ltr Gemakkelijk te gebruiken vloeibaar supplement voor de algemene ondersteuning van de luchtwegen tijdens explosieve inspanningen en bij kortademigheid. Het heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen en helpt om hen vrij te maken.

 

7139 E-LYTES BOOST

 

1,2 kg Een geconcentreerd en smakelijk poeder van elektrolyten en snel opneembare vitamines (zoals vitamine E en C) en sporenelementen (magnesiumchelaat) die een positief effect hebben op de recuperatie. Uw paard zal fit blijven voor een langere periode, sneller recupereren en de combinatie van intensieve training, wedstrijd en transport gemakkelijker kunnen volhouden.

 

7142 GOLDEN OIL MIX

 

3 ltr Zeer evenwichtige mengeling van verschillende oliën en een hoge dosis van hoogwaardige antioxidanten. Stimuleert het immuunsysteem en houdt uw paard in goede conditie. Zorgt voor flexibele spieractiviteit vóór en na het intensieve werk.

 

7194 LINSEED SAFETY OIL

 

3 ltr Koud geperst lijnzaadolie, rijk aan Ω-3 en Ω-6 onverzadigde vetzuren,, en tarwekiemolie aangevuld met vitamine E en Selenium.